Bezoek Brabant Brein
Informatie aanvragen over de Creatieve Piramide

Zuid Willemsvaart

Tracé Zuid-Willemsvaart van Sluis 0 tot Ertveldplas

datum: 
woensdagavond 28 november 2007
locatie: 
Talent Factory, 's-Hertogenbosch

Met een aantal dat de 250 bezoekers én het aantal bezoekers van de vorige sessies ruim overtrof, kunnen we concluderen dat de creatieve piramides over het tracé de Zuid-Willemsvaart toch wel bijzonder succesvol zijn afgerond.

Om 16:00 ging de Talent Factory open en kon iedereen die daar behoefte aan had biechten in één van de vier biechthokjes. De vragen die er gesteld werden waren:

Zuid-Willemsvaart: Sluis 0 tot A2: vervolg sessie

datum: 
donderdagavond 23 augustus 2007
locatie: 
Twee Snoeken, 's-Hertogenbosch

Na een heerlijke vakantie, was het op 23 augustus weer tijd om de Zuid Willemsvaart op te pakken. Om de ideeën en de sfeer van 31 mei, de avond van BrabantWonen/Brabanthallen, weer boven water te halen, werd eerst de film van die avond getoond. De Bossche Bollen verschenen op tafel bij een korte evaluatie. De sessie was een groot succes, kwam men overeen, maar omdat het brainstormen binnen een elftal zo leuk is en interessant, wil men daar de ...

Zuid-Willemsvaart: Sluis 0 tot A2

datum: 
donderdagavond 31 mei 2007
locatie: 
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Dit maal zijn er twee elftallen meer mensen op de Creatieve Piramide afgekomen! De Zuid Willemsvaart ligt de Bosschenaren aan het hart. De gegevens van de vorige keer zijn meegenomen in de vragen en thema's van deze BrabantWonen sessie in de Brabanthallen. Hiermee willen we een verdiepingsslag maken, naast dat we goede ideeën verzamelen uit de stad.

Tracé de Zuid-Willemsvaart: vervolg sessie

datum: 
donderdagavond 23 november 2006
locatie: 
Twee Snoeken, 's-Hertogenbosch

Op 16 november zijn er op het einde van de avond elftalleiders gekozen bij elk elftal. De elftalleiders hebben een week later, in een vervolgsessie, bij elkaar gezeten met nog vers in hun hoofd alle ideeën van hun eigen bloedgroep, die tijdens de eerste ronde naar boven kwamen.

Tracé de Zuid-Willemsvaart

datum: 
donderdagavond 16 november 2006
locatie: 
Heijmans, Rosmalen

Zo'n 150 enthousiaste mensen hadden gehoor gegeven aan de oproep in krant, flyers en op internet om mee te praten over de toekomst van het tracé de Zuid-Willemsvaart. Verdeeld over 12 elftallen werd gebrainstormd over verschillende thema's: water en wonen, water en winkelen/werken, water en verkeer/vervoer/parkeren, water en sport/recreatie/horeca/amusement en water en inspiratie: kunst/verdieping.