Bezoek Brabant Brein
Informatie aanvragen over de Creatieve Piramide

Architecten en Aannemers

Architecten en Aannemers sluiten af in het Evoluon

datum: 
woensdagmiddag 15 september 2010
locatie: 
Evoluon, Eindhoven

Na drie voorgaande sessies met architecten en aannemers uit Limburg, Brabant en Zeeland was in het Evoluon in Eindhoven de laatste, afsluitende sessie van deze serie Creatieve Piramide sessies aangebroken.

Zeeuwse aannemers en architecten in dialoog

datum: 
maandagmiddag 26 april 2010
locatie: 
Voetbal Experience, Middelburg

In Middelburg vond de derde dialoog architect-aannemer plaats onder auspiciën van de BNA en Bouwend Nederland. Aan het begin van de middag probeerden architecten en aannemers elkaar nog af te troeven bij een potje 'zo hard mogelijk tegen de bal schoppen' ,maar al snel kreeg de Zeeuwse teamgeest de overhand en ging men gezamenlijk op zoek naar oplossingen voor de belangrijkste knelpunten in de onderlinge samenwerking.

Brabantse aannemers en architecten in dialoog

datum: 
maandagmiddag 12 april 2010
locatie: 
Hilvaria studio's, Hilvarenbeek

Op een mooie voorjaarsdag en de inspirerende locatie, de Hilvaria studio's in Hilvarenbeek, kwamen voor de tweede keer een grote groep aannemers en architecten voor een dialoog samen. Dit keer was het de beurt aan de partijen uit Brabant, uitgenodigd door de BNA en Bouwend Nederland die deze dialoog hadden georganiseerd.

BNA Limburg over Architecten en Aannemers

datum: 
dinsdagmiddag 26 mei 2009
locatie: 
TheaterHotel de Oranjerie, Roermond

Tijdens deze sessie zijn er 2 verschillende indelingen voor de elftallen gemaakt. In de eerste fase van de sessie zijn de aannemers en de architecten zoveel mogelijk bij elkaar, hun eigen vakbroeders, ingedeeld. In deze fase was het de bedoeling dat de architecten de ideale en vervelende aannemers, en de aannemers de ideale en vervelende architecten gingen omschrijven. Daarnaast werd er per elftal gezocht naar de obstakels voor samenwerking tussen de architect en de ...