Bezoek Brabant Brein
Informatie aanvragen over de Creatieve Piramide

2010

Architecten en Aannemers sluiten af in het Evoluon

datum: 
woensdagmiddag 15 september 2010
locatie: 
Evoluon, Eindhoven

Na drie voorgaande sessies met architecten en aannemers uit Limburg, Brabant en Zeeland was in het Evoluon in Eindhoven de laatste, afsluitende sessie van deze serie Creatieve Piramide sessies aangebroken.

De Creatieve Piramide over de Gestelse Buurt

datum: 
dinsdag 13 april t/m 25 juni 2010
locatie: 
Gestelse Buurt, 's-Hertogenbosch

In navolging op de zoektocht naar de beste en slechtste punten van de Gestelse Buurt (sessie 10.1 Keten in de Buurt), zijn we nu met bewoners en professionals op zoek gegaan naar de wensen en de eisen van de bewoners voor de buurt. Ruim 260 mensen uit de buurt hebben meegedaan. Samen met de Creatieve Piramide zijn er met vele teams van gelijkgestemden uitgebreide sessies gehouden waarin we hen hebben gevraagd naar waar er behoefte aan is in de buurt.

Zeeuwse aannemers en architecten in dialoog

datum: 
maandagmiddag 26 april 2010
locatie: 
Voetbal Experience, Middelburg

In Middelburg vond de derde dialoog architect-aannemer plaats onder auspiciën van de BNA en Bouwend Nederland. Aan het begin van de middag probeerden architecten en aannemers elkaar nog af te troeven bij een potje 'zo hard mogelijk tegen de bal schoppen' ,maar al snel kreeg de Zeeuwse teamgeest de overhand en ging men gezamenlijk op zoek naar oplossingen voor de belangrijkste knelpunten in de onderlinge samenwerking.

Brabantse aannemers en architecten in dialoog

datum: 
maandagmiddag 12 april 2010
locatie: 
Hilvaria studio's, Hilvarenbeek

Op een mooie voorjaarsdag en de inspirerende locatie, de Hilvaria studio's in Hilvarenbeek, kwamen voor de tweede keer een grote groep aannemers en architecten voor een dialoog samen. Dit keer was het de beurt aan de partijen uit Brabant, uitgenodigd door de BNA en Bouwend Nederland die deze dialoog hadden georganiseerd.