Bezoek Brabant Brein
Informatie aanvragen over de Creatieve Piramide

2006

Tracé de Zuid-Willemsvaart: vervolg sessie

datum: 
donderdagavond 23 november 2006
locatie: 
Twee Snoeken, 's-Hertogenbosch

Op 16 november zijn er op het einde van de avond elftalleiders gekozen bij elk elftal. De elftalleiders hebben een week later, in een vervolgsessie, bij elkaar gezeten met nog vers in hun hoofd alle ideeën van hun eigen bloedgroep, die tijdens de eerste ronde naar boven kwamen.

Tracé de Zuid-Willemsvaart

datum: 
donderdagavond 16 november 2006
locatie: 
Heijmans, Rosmalen

Zo'n 150 enthousiaste mensen hadden gehoor gegeven aan de oproep in krant, flyers en op internet om mee te praten over de toekomst van het tracé de Zuid-Willemsvaart. Verdeeld over 12 elftallen werd gebrainstormd over verschillende thema's: water en wonen, water en winkelen/werken, water en verkeer/vervoer/parkeren, water en sport/recreatie/horeca/amusement en water en inspiratie: kunst/verdieping.

Sterke en zwakke punten van de stad

datum: 
maandagavond 27 maart 2006
locatie: 
Twee Snoeken, 's-Hertogenbosch

Op maandag 27 maart heeft de proefsessie van de Creatieve Piramide plaatsgevonden bij De Twee Snoeken aan de Postelstraat in ’s-Hertogenbosch met als onderwerp: 'De sterke en zwakke kanten van de stad'. Door de hoge opkomst konden er 5 elftallen samengesteld worden: Een groep kunstenaars, een groep Antilianen, een groep schooljeugd en twee gemengde groepen. Het resultaat van deze zeer geslaagde avond kunt u hier zien en lezen.